IT Løsninger

Hvorfor vælge Cantea Wallin Gruppen som jeres næste IT-partner?

Vi er det oplagte valg som sparring- eller samarbejdspartner, hvis du har behov for assistance i relation til IT-infrastruktur. Vores arbejdsprocesser for såvel analyse, design, implementering og drift omfatter langt mere, end du får andre steder.

Konsekvensen er optimale løsninger, der fungerer efter hensigten, med minimal vedligehold og størst mulige garanti for sikkerhed og gendannelses funktionalitet.

Vi påtager os gerne det fulde ansvar for en opgave, eller fungerer blot som rådgiver i det omfang du ønsker. Omkostningen ved at lade vore veloplagte konsulenter vejlede i din beslutningsprocess, er hurtigt tjent hjem i forhold til at vælge forkerte løsninger, eller hvis betydningen af et eventuelt kritisk område behandles forkert eller ganske enkelt overses.Som kunde hos Cantea Wallin Gruppen, er du sikret den bedste support på Microsoft produkter. Vi er kyndige i Microsoft Exchange, server platforme og struktur samt desktop programmer og licensaftaler. Cantea Wallin Gruppen er Microsoft SPLA partner og vi forhandler selvfølgelig alle Microsofts produkter.

Cantea Wallin Gruppen er Microsoft SPLA partner og vi forhandler selvfølgelig alle Microsofts produkter. 


Fujitsu - den grønne IT-koncern

Fujitsu er en af verdens førende leverandører af grøn IT infrastruktur. Cantea Wallin Gruppen leverer hardware løsninger fra Fujitsu. vi er autoriseret Fujitsu Select partner og har adgang til Fujitsu's omfattende IT- produktportefølge.
Fujitsu Select Partner Cantea Wallin Gruppen er specialister i levering og konfigurering af:

  • Fujitsu Esprimo og LifeBook bærbare computere
  • Fujitsu Esprimo og Celsius stationære computere og arbejdsstationer
  • Fujitsu Primergy tower- og rackservere
  • Fujitsu Eternus Storage systemer
  • Fujitsu Skærme og andre periferiprodukter


Cantea Wallin Gruppen er medio februar 2011 blevet certificeret i Fujitsu Primergy Servers og Fujitsu Eternus Storage.

Kontakt Cantea Wallin Gruppen på telefon 4445 4445 og hør hvordan Fujitsu kan blive en del af jeres IT miljø.